SAFFET EMRE TONGUÇ
– HAKKINDA
Saffet Emre Tonguç, turist rehberliği ve ülke tanıtımı açısından oldukça önemli bir figürdür. Biz de kendisinin bu önemli pozisyonundan dolayı kendisine hem kullanımı kolay, hem de standartlarına uygun bir tasarım yaptık.
***
1966 yılında Çorlu’da doğdu. Şişli Terakki Lisesi’nin ardından girdiği Boğaziçi Üniversitesi’nde, Turizm ve Otel Yöneticiliği ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinde öğrenim gördü. Ardından yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi’nin Osmanlı Sosyal Tarihi programında tamamladı. Viyana Ekonomi Üniversitesi’nde işletme üzerine doktora çalışması yaptı.
Gerek mesleki, gerek şahsi ilgisinden dolayı 130 ülkeye seyahat etti; yaklaşık 1.400 şehir gördü. Seyahatlerinde çektiği fotoğraflar, 1990 yılından itibaren Amerika ve Avustralya başta olmak üzere çeşitli ülkelerdeki dergi ve internet sitelerinde yayınlandı.
Hadi projeniz hakkında konuşalım!
Birlikte çalışmakla ilgileniyor musunuz? Bize aşağıdaki formdan ulaşın.